Montag, 6. Dezember 2010

Film - Ich sehe den Mann deiner Träume/ You will meet a tall dark stranger

Woody Allen új filmje, melyet már hetekkel elöre vártunk. Ugyan nem volt rossz, de lassan mintha ismételné magát az öreg ... ez azonban mit sem változtat azon, hogy szeretjük a filmjeit:-)

Litman-Oman: Beszélgetések milliomosokkal


Azt hiszem a címe mindent elárul ...

Szivatnak ...

grrrrgggrrrahhhbrummmaaaa
kész vagyok.
a brüsszeli bejegyzést újra kellett írnom, mert ki akartam jelölni valamit és ahelyett, hogy kijelölte volna, kitörölte. Már azon is jól felhúztam magam ... de az még mind semmi, mert épp most írtam egy másikat, és ezzel is ugyanez történt.

Van valakinek arról fogalma, hogy miért tünik el minden (és nem is lehet sehogy visszahozni), ha a shift+le nyíl kombinációt nyomom??
Normális esetben így lehet kijelölni. Most azóta próbálkoztam egy sort és úgy tünik, hogy azt csinálja, hogy kijelöli, aztán az utolsó sor után eltünteti az egészet. A google sem tünik segítökésznek az ügyben. Ez valami blogspot sajátosság? És amúgy is, miért nincs is vissza nyíl?

Mindenesetre nem vagyok képes ma még1x valamit is újra megírni ... csak tudatni akartam, hogy 16 óra utazás után megérkeztem (ha esetleg még az elözö bejegyzésböl nem lett volna világos), de többet ilyet nem csinálok! nem érte meg azt a cipö árát!

Brüsszel

Újra és újra beleszeretek ebbe a városba!
Minden alkalommal elvarázsol, magával ragad. Minden lépésnél meg kell állnom és rácsodálkoznom a másságára. Tetszenek a csupán 2-3 méter széles karcsú épületek, az emelkedös utcák, a sok téglafelület a házakon, a sarki "sajtozók", apró éttermek. Szeretem a sokszínüségét, soknyelvüségét, azt hogy olyan franciás, de mégsem francia.
Ámulatba ejt, felfedezö kisgyerekké tesz ...ahhhh, Brüsszel!

Koszos, kaotikus, szervezetlen, drága - mondják az itt élö barátaink.
De én nem élek itt! Én csak évente párszor belecsöppenek ebbe az elvarázsolt világba és élvezem, és hálás vagyok azért, hogy itt lehetek!
Remélem sokszor lesz még dolgunk egymással Brüsszel!