Donnerstag, 25. November 2010

Mozdulj!

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én manapság úgy érzem, hogy lemaradok a mindenféle technikai fejlesztésekröl. Hallottam már róla, hogy van olyan Nintendo játék, hogy X-Box meg Wii és társai, de besoroltam a"nekünk soha nem lesz ilyenünk, mert minek" kategóriába. Ugyanúgy, mint a navit is.

Mígcsaknem tizenéves unokahúgaim bemutatták a Wii Sports Balance-Board-jukat (ez úgy egy éve volt). Hihetetlen jól szórakoztunk és közben szinte észrevétlenül égettük a kalóriákat. Azóta is eszembe jut úgy havonta egy hétre, hogy kéne nekem egy olyan cucc. Lehet társaságban is használni, söt, úgy a legjobb! A lehetöségek tárháza, hogy mit csinálsz vele, majdhogynem kifogyhatatlan (ha vén pénzed új és új játékokat venni hozzá). Szóval dilemma ide- dilemma oda, eddig még nem szántam rá magam, hogy megvegyem.

Erre a héten átmegyünk az egyik ismerösékhez, akik vagy 2 hete próbálnak bennünet elcsábítani, hogy ugyan, nézzük már meg az új szerzeményüket. Na nézzük!
Szerzemény egy X-BOX Kinect nevezetü játék, amit most dobtak piacra és mondhatni, eddig nem látott határokat feszeget a számítógépes játékok között. Három kamera (infrasugár) veszi a tested és viszi át a mozgásokat a képernyöre. Hát nagyon vicces! De még az, hogy vicces, de hogy hogy leizzadtunk! Háromszor K.O.-ra ütöttek a boxban, egyszer megnyertem egy parti pinpongot, rugtam vagy ezer gólt, kivédtem 5000 labdát és és és ... nem is tudom, hogy mikor esett jól ennyire mozgás. Úgy emlékszem utoljára általános iskolában, amikor a fiúk ellen kosaraztunk. Egyszerüen élveztem! Nem akartam abba hagyni!

Namost. Ez a kütyüre össze-vissza vagy 400€-ba kerülne. Brutál sok. Ismerösék gyözködnek, hogy de képzeljem el, egy jó fitneszteremért is kiadok ennyit! Ebben talán igazuk is van, de 400 €?? Fúú, nem tudom. De van benne személyi tréner, aki összeállítja a programot, rádszól, ha nem jól csinálod, méri az elégetett kalóriákat .... 400 € ... Gáborral együtt is játszhatunk ... 400 € ... társaságot is lehet hívni és sportos partyt rendezni! ... 400 € ... de kell nekem .... megunod, nem fogod használni max 1-2 hétig! .... de akarom! .... ott fog porosodni! .... de ezzel sportolnék még többet! ... dehogy! ... de de de de... huhhhh