Mittwoch, 20. Oktober 2010

Megosztás

Új fület hoztam létre a napi súlybejegyzéshez, hogy ne untassam vele azt, aki nem kíváncsi rá.:-)

Wedding date

Wedding date - Männer sind zum Mieten da!




Habkönnyü, amerikai romantika (ennek megfelelöen) csapnivaló kritikákkal, de nekem belopata szívembe magát.


Szombat este, végigdolgozott munkahét után intellektuális kihivásokra nem vágyva, buta szemekkel bámulva a képernyöt. Mellettem Gábor és Mirjam. Hárman a szófán kuncogung, takaró alatt, Gábor sört iszogatva (idézet: illöen a romatikához.-).




Szerelem legyen veletek!

A kezdeti nehézségek

Elkészültek az "elötte fotók"! Sajnos felntölteni még nem sikerült öket, de hátha ma este lesz 5 percem rá (vendégek jönnek). A végén olyan rohanásban telt az este, hogy csak a hatásos képekre szorítkoztam ... azaz fürdöruha. Huhhh. Sokkoló hatás annak ellenére, hogy a fotózás közben halálra röhögtük magunkat. Gábor nagyon beleélte magát, hogy most itt a háj a lényeg, úgyhogy ennek megfelelöen igen valósághüek a képek!:-) Nem is tudom, hogy nem a 18 éven felülieknek kategóriába tartoznak-e.

És képzeljétek! új életem elsö napján elfelejtettem magam megmérni. Késésben voltam, mert még ágyat kellett húzni a vendégeknek és csak az órára koncentráltam, hogy ne késsek el.
Holnap megmérem magam, gondolom egy nap alatt nem fogok annyit fogyni, hogy ez hiteltelenítené a kezdeti súlyom!:-)

(gondolkodva a következö mondaton kinézek az ablakon és pont azt látom, ami az oldalamon is fogad. Cseresznye. A cseresznye órám. Egy gyümölcsszállító kocsi áll épp itt és a cseresznyét használták pontoknak az Ü betüre a reklámnál az oldalán:-) - nyami, milyen jó kis káposztákat pakolnak ki pont.)

Na még jelentkezem ...